Nevezési szabályzat

Nevezési szabályzat

1) A nevezéskor minden jelentkező tudomásul veszi, hogy a Downhill Országos Bajnokság 2021 bármelyik versenyszámában saját felelősségére indul.

2) A sporteseményre történt jelentkezésével kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a versenyre felkészült, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető. Egészségi állapotát rendszeresen ellenőrzi, és nem tud olyan betegségről, amely részvételét akadályozza. Engedélyezi, hogy szükség esetén sportorvosi vizsgálatnak, vagy doppingvizsgálatnak alávessék és elfogadja a verseny orvosainak utasításait.

3) Nevezés csak abban az esetben fogadható el, ha minden mező pontosan kitöltésre került, és legalább egy versenyszámot bejelölt. Amennyiben az adatlap pontatlanul kerül kitöltésre és ebből adódóan probléma merül fel, a rendező nem vállal felelősséget!

4) Miután a nevezés megtörtént és amennyiben elfogadásra kerül, a résztvevő neve, licensz száma, valamint születési adatai megjelennek a nevezési listában. Külön nem küld a rendszer visszaigazoló emailt.

5) A nevezési lap kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a nevezési lapon közölt adatok a 2GP Kft. nyilvántartásába bekerüljön, valamint adatait a verseny szponzorai marketingcélokra felhasználják.

6) Elfogadja, hogy a sporteseményről készült film- és képanyagokon, valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet, és ezért ellenszolgáltatást nem kér. Az esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak a 2GP Kft. előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

7) A nevezési díjakról a versenykiírásban, a http://dhracing.hu weboldalon és a Downhill Országos Bajnokság 2021 facebook esemény oldalán tájékozódhat. Minden kedvezmény csak online előnevezés esetén vehető igénybe. A nevezési díjak rendezése a helyszíni regisztrációnál történik.

8) 18 év alatti nevezőknek kötelező aláíratniulk a szülői hozzájárulást, amit a helyszíni regisztrációnál kell leadniuk, anélkül a rendezőség nem tudja elfogadni a nevezést.

9) Az edzéseken és futamokom egyaránt kötelező az előírt biztonsági felszerelés viselése, melynek pontos listája a Versenykiírásban található. A rendezőség a helyszínen folyamatosan ellenőrzi a védőfelszereléseket és azoknak hiánya vagy nem megfelelő viselése adott esetben kizárást vonhat maga után.

10) Amennyiben a résztvevő rendelkezik versenyzői licensszel, vagy bármilyen más sportkiegészítésű balesetbiztosítással, a biztosítás automatikusan fedezetet nyújt, egyéb esetben ajánlott balesetbiztosítás megkötése a verseny idejére. Biztosítás kötésére a helyszínen nem lesz lehetőség! Amennyiben nem rendelkezik biztosítással, úgy kizárólag saját felelősségre indulhat el a Downhill Országos Bajnokság 2021 bármelyik versenyszámában.

11) A 2GP Kft. fenntartja a jogot, hogy a nevezési szabályzatot bármikor módosíthatja.

Budapest, 2021. május 21.

2GP Kft.